Naša stránka používa služby cookies pre Váš lepší zážitok z nakupovania. 

Akceptovať
Menu

Korda - PVA Kontainer System 10l

Cena s DPH:
59.99€
Doručenie: Zdarma
Kód produktu: KBU006
Výrobca:

Popis:

Všetci úspešní rybári, ktorí používajú PVA sáčky majú svoju sadu PVA zorganizovanú a pripravenú na okamžité nasadenie. Mať všetko, čo potrebujete na jednom mieste, vám pomôže nielen efektívnejšie loviť, ale tiež vám ušetrí potenciálne problémy pri love s PVA sáčkami.

Kontajnerový Systém PVA Kontainer je dokonalým riešením, ktoré vám pomôže mať všetko, čo by ste mohli potrebovať na jednom mieste, v bezpečí pred vonkajšími vplyvmi a čo je najdôležitejšie, zorganizované a pripravené na cestu. Už žiadne lovenie po PVA sáčkoch na spodku batohu Kontajnerový Systém PVA Kontainer uloží vaše pelety, prášky, vrecká a kúsky v jednom praktickom, modulárnom 10L vedre.

Čo sa nachádza vo vnútri kontajnera?

Ako už názov napovedá, jedná sa o systém a je dodávaný s:

2 x 2L mini nádoby so vzduchotesnými vekami. Sú ideálne pre skladovanie práškov, mikropeliet a strúhaného boilies, v podstate čohokoľvek, čo by ste chceli uchovať v čerstvom stave.

1 x veľká tácka, ktorá sa perfektne zmestí do nádoby. Tento podnos je ideálny pre miešanie sáčkov. Je vyrobený z tvrdeného plastu, takže je pevný, odolný a ľahko sa čistí. sú ideálne pre uloženie vašich ihiel, PVA sáčkov, nožníc, návnad a PVA pásky, takže ich môžete ľahko nájsť, keď ich potrebujete.

Súčasťou systému je aj značková Korda injekčná striekačka na vstrekovanie Goo do vašich PVA sáčkov a zelená naberačka pre návnadu na ich naplnenie.Obe sa perfektne zmestia do dodávaných podnosov.

Vnútri Kontajnerového systému nájdete 2 x balenie PVA sáčkov Korda Solidz, 1 x stredné a 1 x malé. To je 45 PVA sáčkov, aby ste svoj nový a vylepšený „vrecový systém“ mohli okamžite vyskúšať.

Nakoniec je to všetko uložené vo vedre Korda dark kamo 10L a keďže ide o modulárny systém, všetky komponenty sa efektívne a presne zmestia do vedra pre ľahkú prepravu a skladovanie.

Šikovné modulárne úložisko
Dve vnútorné 2L uzavreté mini-nádoby
Miska na miešanie
Dva úložné zásobníky
Dodáva sa s PVA vrecúška
Vrátane striekačky a odmerky na návnadu
Skladované v 10L tmavom Kamo vedre

Recenzie

Pre tento produkt zatiaľ nebola napísaná žiadná recenzia.
Napísať recenziu!